23 

persones voluntàries

projectes d'acció social

23.312€ 

d'inversió social

Fem Comunitat

Oferim espais de trobada oberts a tothom, on es realitzen diferents dinàmiques i activitats per tal d’afavorir l’empoderament de les persones, l’ajuda mútua i la participació en la vida social del territori.

6 persones participants al Taller de Restauració

1 persona voluntària

Horts Comunitaris

Dinamitzem el cultiu de l’hort per part de persones participants, entenent que ajuda a millorar el benestar físic i emocional, alhora que afavoreix l’apoderament i els vincles entre les persones.

14 persones participants

43 persones beneficiàries

3 persones voluntàries

Servei d'Aliments

Cobrim les necessitats bàsiques d’alimentació de persones i famílies en situació de vulnerabilitat, alhora que oferim formació en temes nutricionals, de salut i consum responsable.

42 persones ateses

106 persones beneficiàries

8 persones voluntàries

En Bona Companyia (Ser Gran en Dignitat)

Acompanyem persones grans en situació de solitud, a través de visites periòdiques de persones voluntàries, per tal de millorar la seva autoestima, benestar personal i autonomia.


12 persones grans ateses

6 persones voluntàries

Tallers d'Acollida Lingüística i Cultural (TALC)

Facilitem l’aprenentatge del català com a element d’inclusió social i potenciem l’autonomia de les persones migrants a través del coneixement de l’entorn cultural, administratiu i social, alhora que afavorim la participació a la comunitat.

36 persones participants

3 persones voluntàries

Taller de Costura

Compartim coneixements pràctics de costura i de reutilització i reciclatge de roba, i, alhora, fomentem els vincles entre persones d’una comunitat per evitar les situacions d’aïllament i exclusió social.


6 persones participants

2 persones voluntàries

Classes d'àrab

En el marc de les activitats que ofereix l'AFA de l'escola, un grupet d'infants que es troben per aprendre a llegir i escriure la llengua àrab, en una activitat oberta a tota persona interessada.   

15 persones participants

2 persones voluntàries

Consulta la memòria impresa i el detall econòmic

Amer Càritas memòria 2022 - ok.pdf

Càritas Amer

Rambla Monestir, 11,

17170 Amer

606 992 902

amer@caritasgirona.cat